02 10 2021

Bashkë qeverisim për Ferizajin

Në ambient të hapur, e përballë qytetarëve, atyre para të cilëve zotohemi, e për të cilët do të punojmë, kryetari i ardhshëm i Ferizajt, Valon Ramadani, në prezencën e Kryekuvendarit Glauk Konjufca dhe deputetëve Shqipe Metaj-Isufi, Enver Haliti, Ekrem Mustafa, Alban Bajrami, Adelina Grainca dhe Burim Karameta, prezantoi programin tonë qeverisës për Ferizajn.

Ky program është ajo çka i duhet qytetit tonë; punë e ndershme, projekte reale e të prekshme, përfshirje e çdo sfere, përfaqësim i çdo nevoje, e angazhim maksimal për ofrimin e zgjidhjeve. Asnjë banor nuk do të mbetet pa përfaqësim dhe secili prej tyre do ta ndjej veten pjesë të integruar të projekteve tona për ata.

Qeverisje e cila nuk diskriminon por bashkon, që shkon përtej asfalltit e pritshmërive të secilit. Program i cili synon përfaqësim të denjë të çdonjërit, vajzave e grave, të rinjve, e të moshuarve, sportistëve e artistëve, prodhuesve e tregtarëve, bujqve e fermerëve. Qyteti kërkon dashni e udhëheqja angazhim.

Andaj BASHKË, MË MIRË, MË SHUMË, PUNOJMË, QEVERISIM!

#BASHKËQEVERISIM#VALONIpërKRYETAR

Kontribo