02 10 2021

Bashkë qeverisim për Fushë Kosovën

Kandidati i Lëvizjes VETËVENDOSJE! për kryetar komune, Prof. Enver Bajçinca, bashkë me kandidatët për asamble komunale dhe në praninë e deputetit të Kuvendit të Kosovës, Mefail Bajçinovci, para qytetarëve kanë shpalosur programin tonë qeverisës për Fushë Kosovën.

Programi ynë për qeverisjen e Fushë Kosovës, përbëhet nga gjashtë shtylla:

1. Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

2. Edukim dhe Arsim

3. Rini, Kulturë dhe Sport

4. Urbanizëm dhe Infrastrukturë

5. Ambient

6. Zhvillim ekonomik dhe Agro-biznes

#bashkëqeverisim144

#enverbajçinca

Kontribo