29 09 2021

Bashkë qeverisim për Fushë Kosovën

Me Enver Bajçincën Kryetar të Fushë Kosovës, po vjen një qeverisje që nuk i nënshtrohet mafias ndërtimore dhe që e kupton shërbimin publik për qytetarët. Bashkë qeverisim, Bashkë punojmë, Bashkë ndërtojmë e zhvillojmë prej dates 17 tetor! VOTO 144.

Kontribo