27 09 2021

Bashkë qeverisim për Gjakovën

Kryetarja në ardhje e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, bashkë me Kryeministrin, Albin Kurti, qëndruan dje në Gjakovë ku u pritën me entuziazmin e fitores për zgjedhjet e 17 tetorit. Gratë, të rinjtë, artistët e qytetit por edhe bizneset dhe fermerët e Gjakovës tashmë e kanë ndarë mendjen për alternativën qeverisëse në krye me Mimoza Kusari-Lilën që e ka mbështetjen e plotë të qeverisjes qendrore për ta zhvilluar Gjakovën. Bashkë qeverisim, Bashkë punojmë, Bashkë ndërtojmë e zhvillojmë prej dates 17 tetor! VOTO 144.

Kontribo