24 09 2021

Bashkë qeverisim për Gjilanin!

Dje, Kryeministri Kurti, bashkë me Kryetarin në ardhje të Gjilanit, Alban Hysenin, vizituan disa biznese atje, dhe mbajtën një takim me gra, një me të rinjë e të reja, dhe një me profesionistë prej fushave të ndryshme për të folur mbi qeverisjen e re që po vjen me datë 17 tetor në Gjilan. Bindja prej këtyre takimeve ishte se ndryshimit në qendër tani ka filluar t’i përgjigjet secila pjesë e këtu edhe Gjilani që do e fitojmë pa balotazh! Gjilani do ta ketë qeverisjen e re që e meriton dhe përkrahjen e qeverisë Kurti që i takon! Bashkë qeverisim me Alban Hysenin! Bashkë qeverisim për Gjilanin! VOTO numrin 144!

Kontribo