14 10 2021

Bashkë qeverisim për Istogun

Istogu me Kryetar Agron Avdijaj do ta realizojë potencialin e vet zhvillimor. I ndershëm e profesionistë, modest e ambicioz, Agron Avdijaj ndër vite me aktivizmin dhe punën e tij për ka treguar se është personi i duhur për të qeverisur me Istogun. Tani që ndryshimi ka filluar të shtrihet nëpër secilën komunë, Istogu e ka radhën ta bashkojë qeverisjen lokale me atë qendrore e kështu ta bëjë edhe Istogun Bashkë qeverisje! Me datë 17 tetor votojmë numrin 144, votojmë Agron Avdijajn Kryetar të Istogut.

Kontribo