03 10 2021

Bashkë qeverisim për Kastriotin

Bashkë me kandidatët për Kuvend Komunal, kandati për kryetar të Komunës së Obiliqit prezantoi planin qeverisës për 4 vitet e ardhshme. Në prezencen e anëtarëve dhe aktivistëve të Lëvizjes VËTËVENDOSJE! ai potencoi nevojën e ndryshimit të madh në Komunën e neglizhuar nga pushtetet e interesave personale.

Në këtë aktivitet ishin pjesëmarrës edhe deputetët e Lëvizjes VËTËVENDOSJE! znj. Fitore Pacolli dhe z.Mefail Bajqinovci.

#halilthaci144

#levizimperobiliqin

Kontribo