13 10 2021

Bashkë qeverisim për Klinën

Me Profesor Doktor Lulzim Dragidellën Kryetar të Klinës, dhe qeverisjen qendrore që do ta përkrahë programin e tij transformues për këtë komunë, Klina do të prosperojë drejt një qyteti të zhvilluar që u ofron qytetarëve të saj mundësi e mirëqenie më të lartë. Me datë 17 tetor, me numrin 144 votojmë për atë çfarë i takon Klinës, votojmë për Bashkë qeverisjen, votojmë për fitoren tonë.

Kontribo