04 10 2021

Bashkë qeverisim për Pejën

Shpalosja e zotimeve për Komunën e Pejës. Duke respektuar masat anti-Covid, kryetari i ardhshëm i Komunës së Pejës, Dr. Gazmend Agusholli , mbrëmë në prani të aktivistëve, deputetëve, ministrave të Qeverisë Kurti 2 dhe kandidatëve për Kuvendin Komunal, shpalosi programin qeverisës për mandatin katërvjeçar në Pejë.

#bashkëpunojmë

#bashkëqeverisim

#144GazmendAgusholli

Kontribo