22 09 2021

Bashkë qeverisim për Prishtinën!

Projektet e Kryetarit Vitia dhe të qeverisë Kurti përputhen prandaj ndryshimi në kryeqytet me Arbenin përveç se do të jetë i shpejtë do të jetë edhe përmbajtësor. Mbrëmë, Kryetari i Lëvizjes, njëherazi Kryeministri i vendit, Albin Kurti, takoi kandidatët e listës tonë fituese për Prishtinën dhe anëtarët e shtabeve zgjedhore që i kemi nëpër pika e zona për të bashkëbiseduar rreth fushatës tonë zgjedhore që suksesshëm i adreson nevojat e kryeqytetit. Prishtina po ju kthehet qytetarëve dhe Prishtinës po i kthehet qeverisja e mirë, zhvillimore, e progresiste me Arben Vitinë. VOTO 144 – #Bashkëqeverisim#Kryeqyteti#ArbenVitia

Kontribo