04 10 2021

Bashkë qeverisim për Prizrenin

Shpalosja e zotimeve për Komunën.

Duke respektuar masat anti-covid, kryetari i Komunës së Prizrenit prof.dr. Mytaher Haskuka, mbrëmë në prani të aktivistëve, deputetëve dhe kandidatëve për Asamble, shpalosi programin qeverisës për mandatin e ri katërvjeçar, i cili është i ndarë në pesë fusha dhe prek direkt problematikat dhe nevojat e qytetarëve. Bashkë qeverisim, Bashkë punojmë, Bashkë ndërtojmë e zhvillojmë prej dates 17 tetor! VOTO 144!

#BASHKËQEVERISIM144✔

#MëshumëpërPrizrenin!

#LëvizjaVetëvendosje

Kontribo