23 09 2021

Bashkë qeverisim për Prizrenin

Me qeverisjen qendrore në Prishtinë e atë komunale në Prizren, me projektin e madh infrastrukturor që lidhë Prizrenin me Tetovën për çfarë kemi nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit me Maqedoninë e Veriut, jemi të bindur se ditë, javë, muaj e vite shumë më të mira e presin Prizrenin, tha Kryeministri Albin Kurti gjatë vizitës së djeshme në Prizren, ku qëndroi dhe zhvilloi disa takime në mbështetje të kandidatit tonë Mytaher Haskuka. Prizrenin do ta fitojmë pa balotazh në mënyrë që ta vazhdojmë sa më shpejtë Bashkë qeverisjen. 144 është numri i fitores tonë, 144 është numri i kandidatit Mytaher Haskuka.

Kontribo