02 10 2021

Bashkë qeverisim për Sharrin

Në Sharr 144 është numri i fitores e 17 tetori është data e referendumit për komunënSot, me prezencë të zv.kryeministres së dytë dhe ministres së MPDJ-së, znj.Gërvalla, kryetarit të Prizrenit, z.Haskuka, deputetëve nga komuna e Prizrenit: z.Avdyli dhe z.Rexhaj, kryetarja në ardhje, Kaltrina Salihu, shpalosi programin dhe ofertën më serioze për qytetin e Sharrit.

Nga funskionalizimi i plotë i administratës komunale, infrastruktura dhe shërbimet, arsimi, shëndetësia e mirëqenia sociale, zhvillimi ekonomik e zhvillimi i bujqësisë e blegtorisë, deri tek Turizmi, Ndërmarrjet e Vogla e të Mesme dhe Kultura, Rinia dhe Sporti, janë prioritetet tona kyqe, të cilat përmes politikave tona gjithpërfshirëse, edhe duhet, edhe mund të transformohen.

Nuk ka dyshim që po fitojmë në Sharr, sepse nuk ka dilemë që na duhet ndryshimi.Nuk ka dyshim se po triumfojmë bindshëm, sepse programi ynë është zgjidhja e duhur për qytetin dhe alternativa më serioze për qytetarin.

#BashkëQeverisim

#Bashkëmëshumë

#Bashkëmëmirë

Kontribo