09 06 2020

Bashkëbisedim mbi Lidhjen

Javën e Lëvizjes e fillojmë nesër me Ditën e Lidhjes. Këtë 142 vjetor, te Platoja e Lidhjes së Prizrenit, duke filluar nga ora 19:00, Glauk Konjufca dhe historianja Mrika Limani Myrtaj do të mbajnë një bashkëbisedim për rëndësinë historike dhe politike të Lidhjes së Prizrenit. Ndërsa, në ora 21:00 do të bëhet ndezja e flakadanëve në kalanë e qytetit, pa marshim kësaj radhe. Ju ftojmë të merrni pjesë.

Kontribo