17 06 2020

Bashkëbisedim: Mësimet dhe Rëndësia e Ukshin Hotit

Në kuadrin e ‘Javës së Lëvizjes’ dhe në 77 vjetorin e ditëlindjes së Ukshin Hotit, sot, në orën 16.00, me moderimin e Glauk Konjufcës do të mbahet një bashkëbisedim me Kryetarin e Lëvizjes Albin Kurtin, Sabri Kiçmarin, Arbërie Nagavcin, Tinka Kurtin dhe Gent Carrabregun mbi mësimet dhe rëndësinë e jetës dhe veprës së kësaj figure kaq të rëndësishme për historinë e politikës dhe letrave shqipe, siç është ajo e Ukshin Hotit.

Bashkëbisedimin do të mund ta ndiqni përmes faqes se Lëvizjes në facebook.

Kontribo