29 09 2021

Bilinica e Gjilanit ka vendosur për ndryshimin e madh!

Në takimin e mbajtur në fshatin Bilinicë, përveç shqetësimeve të shumta, aty gjetëm edhe shpresën për ndryshim. Mungesa e infrastrukturës, diskriminimi i përgjithshëm i fshatrave e pabarazia në subvencione, ishin vetëm disa nga problemet që ata kanë.

Kandidati për kryetar Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Arianit Sadiku, Krenare Latifi Kqiku, Nuhi Duraku dhe Naser Ahmeti, u zotuan se pas 17 tetorit, kur në krye të komunës do të jetë qeveria e re, e mirë dhe e drejtë, diskriminimi e pabarazia do të ndalet, si dhe fshatrat do kenë vëmendjen e duhur.

Bilinica me numrin 144, për një qeverisje të re e të mirë!

Kontribo