28 09 2021

Bizneseve duhet t’u krijohen kushte më të mira për punë!

Sot ishim për vizitë tek “Grid group”, biznes i cili 80% të të punësuarve i ka të gjinisë femërore, gjë që na gëzoi shumë.

Kjo kompani përballet me probleme të ndryshme, si rritja e çmimit të çelikut, problem me transport të lëndës së parë, kosto të lartë të transportit, si dhe kamata të larta nga bankat komerciale në Kosovë.

Kandidati për kryetar, Alban Hyseni bashkë me kandidatët për asamble Naser Sejdiu, Ajsun Abdullahu Sadiku e Violeta Behluli, u zotuan se me qeverisjen e re pas 17 tetorit, prodhuesi vendor do ketë trajtim të veçantë, si dhe përmes Bankës Zhvillimore do të mundësohen kredi të buta, me kosto minimale të interesit.

Më 17 tetor, qytetarët do të votojnë për numrin 144, numër i cili ia kthen atyre ditët e mira!

Kontribo