04 10 2021

Carralluka e Malishevës është e sigurtë për Lëvizjen!

Mbrëmë së bashku me deputetin Arbër Rexhaj dhe kandidatët për asamble komunale Ilaz Krasniqi dhe Arbnore Hoti bashkëbiseduam me banorët e fshatit Carrallukë. Në këtë takim të përzemërt në mesin e bashkëvendasëve, përveç prezantimit të pikave programore njhëherit theksova para banorëve nevojën për ndryshimin e mendësisë së vjetruar qeverisëse që ka mbretëruar në komunën tonë, rëndësinë që Komuna të kthehet në shërbim të qytetarëve e për qytetarët.

Po ashtu u zotuam para qytetarëve se qeverisja e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në komunën e Malishevës pas 17 tetorit, nënkupton trajtim të dinjitetshëm, kushte më të mira të jetesës, e mirëqenie për të gjithë qytetarët.

#144AlbanKrasniqi

#4IlazKrasniqi

#24ArbnoreHoti

Kontribo