08 06 2014

Çdo votë ka peshë


Lëvizja VETËVENDOSJE! e vlerëson procesin zgjedhor deri më tash si një proces të rregullt në përgjithësi. Ka pasur probleme përgjithësisht të vogla, por jo në masë shqetësuese. Deri më tani vëzhguesit dhe komisionerët e kanë bërë punën e tyre në mënyrë të kënaqshme, dhe shpresojmë që në bashkëpunim me gjithë institucionet, procesi të vazhdojë i rregullt deri në fund.

Ne bëjmë thirrje që secili qytetar të shfrytëzojë maksimalisht çdo minutë të mbetur deri në orën 19:00 e cila është ora kur përfundon orari zyrtar i zgjedhjeve. Midis opsioneve zgjedhore ata duhet të zgjedhin çka besojnë se është më e mira, dhe duhet të aktualizojnë vullnetin e tyre. Kjo është një detyrë qytetare ndaj demokracisë e ndaj republikës në Kosovë.

Lëvizja VETËVENDOSJE! është duke e ndjekur procesin me shumë kujdes, dhe do të monitorojë deri në fund për të shmangur çdo parregullsi apo pengesë eventuale e për ta bërë sa më të lehtë procesin e votimit për secilin votues. Shpresojmë që këtë ta bëjnë edhe partitë e tjera.

8 qershor 2014
Shtabi Zgjedhor
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kontribo