29 09 2021

Dardania që jep zemër!

Sot në Dardani u pritëm nga banorët e lagjes, për të na e kumtuar sërish entuziazmin e tyre për angazhim drejt fitores së re.

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Fitore Pacolli dhe Ardian Gola, së bashku me kandidatët për Kuvendin e Komunës së Prishtinës, Arbër Vokrri, Berat Lahu dhe Diana Mejzinolli, bashkëbiseduan me qytetarët për problemet dhe zgjidhjet që do ofroj qeverisja jonë.

Me Lëvizjen, me Arben Vitinë, do të qeverisim bashkë me qytetarët e në dobi të nevojave evidente që janë sot. Prandaj 144

Kontribo