03 05 2016

DEGA E NISMA-s NË FERIZAJ, I BASHKOHET VETËVENDOSJE!-s

Lëvizjes VETËVENDOSJE! iu bashkuan anëtarë të kryesisë dhe forumit rinor, në krye me ish-kryetarin e NISMËS në Ferizaj, Valon Ramadanin. Këtë e bëri të ditur në një konferencë Koordinatori i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj, Emrush Xhemaili, bashkë me Kryetarin e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Visar Ymeri.

Ramadani, tash aktivist i Lëvizjes, tregoi se si bindjet e tij politike nuk kanë ndërruar për shkak se ka ndërruar subjektin politik ku bën pjesë, por pikërisht ato bindje kanë mbetur të njëjta, krahas ndryshimit që ka pësuar NISMA për Kosovën.

Kryetari Visar Ymeri iu falenderua aktivistëve për punën dhe rezistencën e këtyre 7 muajve të fundit. Fjalën e tij e përmbylli duke thënë se si pasojë e qeverisjes së keqe që mbretëron në Kosovë, në mënyrë të pashmangshme vjen rritja e hovshme e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Lëvizja VETËVENDOSJE! po rritet sepse populli po zgjohet për ta rritur kundërshtimin ndaj qeverisjes së keqe.

Kontribo