14 12 2018

Qeveria e Kosovës ka pasur kompetenca në disa fusha, por gjendja aty është mjaft e rëndë. A nuk tregon kjo se ne ende nuk jemi të gatshëm të qeverisim dhe na duhet ndihma e faktorit ndërkombëtar?

Kontribo