01 06 2022

Deputetët e LV-së marrin pjesë në SEECP (Procesin e Bashkëpunimit të Evropës Juglindore)

Deputetët e grupit tonë parlamentar, Fitore Pacolli, Ardian Gola, Jeta Statovci dhe Mefail Bajqinovci, po marrin pjesë në SEECP (Procesin e Bashkëpunimit të Evropës Juglindore) që po mbahet në Athinë të Greqisë.

Atje, me angazhimin e tyre kanë siguruar që Kosova të udhëheqë me dy Komisione: Komisioni për Edukim, Hulumtim dhe Shkencë, dhe Komisionin për Drejtësi, Punë të Brendshme dhe Siguri.

Tash, deputetët tanë po punojnë ta vendosin në rezolutë thirrjen e shteteve anëtare të kërkojnë nga Bashkimi Evropian liberalizimin e vizave për Kosovën. Këtu e kemi mbështetjen e plotë nga Greqia.

Kontribo