05 11 2018

Dhurimi i gjakut dhe vizitat mjekësore nëpër familjet në nevojë

Dy misione të shenjta: angazhimin për liri e barazi dhe student i mjekësisë. I përkushtuar i tëri për shoqërinë dhe mirëqenien e saj. Aktivist e humanist i vërtetë ishte Astrit Dehari. Në respekt të angazhimit të Astritit, rrugëtimit të mjekësisë që iu ndal në gjysmë, sot në mënyrë vullnetare dhuruam gjak në zyrën e Lëvizjes, ndërkohë që studentë e kolegë të Astrit Deharit nga Fakulteti i Mjekësisë së bashku me drejtorin e Drejtorisë së Shëndetit në Komunën e Prishtinës Arben Vitia dhe nënkryetaren e Lëvizjes Fatmire Mulhaxha – Kollçaku të shoqëruar nga mjekë të tjerë organizuan vizita mjekësore falas tek disa nga familjet në nevojë.

Kontribo