05 11 2022

Diskutim: ‘’Aktiviteti i Astrit Deharit në qendrën e Pejës, përvojat e bashkëpunëtorëve dhe aktivistëve me të’’

Astriti ishte i palodhshëm dhe i pandalshëm. Krahas angazhimeve të tij në Prishtinë, në Fakultet të Mjekësisë e në SKV, në Drejtori të Shëndetësisë, në Komitete dhe Nënkomitete të Shëndetësisë brenda LV, ai angazhohej edhe në forcimin dhe konsolidimin e Qendrave të Lëvizjes VETËVENDOSJE! nëpër Kosovë. Një Qendër që ai e frekuentoi më së shumti ishte ajo e Pejës, ku bashkë me të tjerë arriti ta strukturojë dhe shtrijë në secilën pjesë të këtij qyteti Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Për të folur rreth angazhimit të tij në Pejë, sot në zyret tona atje, krahas shumë aktivistëve që ndanë përvojat e këtij bashkëpunimi me Astritin, ishin edhe Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, deputetja, Arjeta Fejza, përfaqësuesi i LV në KQZ, Sami Kurteshi, dhe Kryetari i Qendrës së Lëvizjes në Pejë, Taulant Kelmendi, të cilët po ashtu ndanë përvojat e punës me Astrtin.

Kontribo