12 11 2018

Diskutim mbi politikën e jashtme dhe imazhin e Republikës së Kosovës në botë

Sot në mbrëmje u zhvillua debati pas ligjëratës së dhënë nga prof. i shkencave politike në UP, Bekim Baliqi mbi politikën e jashtme dhe imazhin e Republikës së Kosovës në botë. Gjatë diskutimeve u trajtuan veçanërisht temat kryesore që kanë zënë vend në politikën e jashtme të Kosovës dhe ato lidhur me Kosovën. Po ashtu u diskutua edhe për qëndrimet e zyrtarëve të Republikës së Kosovës, si dhe nivelin dhe përgatitjen e shërbimit diplomatik në raport me zhvillimet në politikën ndërkombëtare.

Kontribo