11 11 2021

Do t’i përmirësojmë kushtet infrastrukturore për bizneset që ato të shfrytëzojnë gjithë potencialin e tyre

Në vizitat e organizuara në biznese të ndryshme, përfshirë “Flora”, “Efekos”, “Vali al-pvc” dhe “Dita GSH”, u njoftuam me problemet e tyre.Kryetari Alban Hyseni, shpalosi pjesë të rëndësishme të programit, ku më e rëndësishmja është Zona Ekonomike, ku përmes saj, bizneseve do i krijohen kushte më të mira dhe mundësi më të mëdha të rritjes së bizneseve e zhvillimit.

Bashkë qeverisim!

#përtëgjithabizneset

Kontribo