11 11 2021

Drobeshi ka vendosur!

Kryetari në ardhje Dr.sc. Arsim Ademi, bashkë me deputetët Nijazi Isaku, Mirlinda Tishukaj Sadiku, po ashtu edhe deputeti Valon Ramadani, ishin në takim në fshatin Drobesh, nga ku përpos që zhvilluan diskutim, njëherit paraqiten arsyet pse i duhen Vitisë ndryshimet. Kryetari shkurtimisht paraqiti zotimet që ndërlidhen me ujin e pijshëm, infrastrukturën, zhvillimin ekonomik dhe atë të bujqësisë, si dhe qerdhet publike, duke qenë edhe përgjigje adekuate për të lehtësuar jetën e dinjitetshme.Vitisë i duhen ndryshimet, ato do të ndodhin më 14 nëntor, kur edhe fillon e kthehet përspektiva dhe transparenca.

#Bashkëqeverisim

#ARSIMIpërKRYETAR

Kontribo