03 10 2021

Dujaka e Gjakovës është për ndryshim

Kandidatja për kryetare të komunës së Gjakovës Mimoza Kusari-Lila e shoqëruar nga Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës Glauk Konjufca, deputetët Agon Batusha dhe Ardian Gola si dhe kandidatët për këshilltarë komunal, Ngadhnjim Dana dhe Kreshnik Alijaj, u takuan me banorët e fshatit Dujakë.

Logjika politike diskriminuese në investime në fshatra të ndryshme të komunës duke diskriminuar banorët për arsye të rezultatit zgjedhor, është logjikë të cilën banorët e këtij fshati e njohin dhe mendësi e cila me qeverisjen e Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe Mimoza Kusari-Lilan do marrë fund.

Gjatë fjalës së tyre Kryeparlamentari Konjufca dhe kandidatja për të parën e komunës së Gjakovës, Kusari-Lila, theksuan faktin që Gjakovës i duhet qeverisja e Lëvizjes me qëllim të avancimit të projekteve të mëdha zhvillimore.

#bashkëQeverisim

#LVV144

#MimozaKusariLila

Kontribo