12 10 2021

Dumjani i Gjakovës është për ndryshim!

Kandidatja për Kryetare të Komunës së Gjakovës Mimoza Kusari-Lila, e shoqëruar nga kandidatët për Këshilltar Komunal nga lista e Lëvizjes VETËVENDOSJE!: Ngadhnjim Dana, Sali Golaj, Halil Cenaj dhe Gazmend Hoti u takuan me banorë të fshatit Damjan.

Ashtu sikurse në çdo fshat e lagje të qytetit edhe në fshatin Damjan gjetëm entuziazmin dhe përkrahjen e banorëve për ndryshimin e madh e të shumë pritur i cili do ndodhë me 17 Tetor. Me kryetaren Mimoza Kusari-Lila dhe qeverisjen e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, fshati Damjan do jetë qendër me prioritet në zhvillim, me qëllim të ndaljes së zbrazjes masive të fshatrave tona dhe krijimin e prosperitetit për të gjithë banorët e komunës sonë.

#bashkëQeverisim

#MimozaKusariLila

#LVV144

Kontribo