03 06 2021

Dy dekada ndërhyrje brutale të partive politike në të gjitha nivelet e arsimit

“Gjendja në arsim është larg rezultateve që të gjithë i synojmë dhe i dëshirojmë. Kjo nuk ka ndodhur rastësisht, dhe nuk janë këtu dy apo tri gjenerata të humbura por janë më shumë se dy dekada ndërhyrje brutale të partive politike në të gjitha nivelet e arsimit në përgjithësi. Këto ndërhyrje kanë bërë që përkundër përkushtimit të jashtëzakonshëm të shumë mësimdhënësve dhe stafit tjetër në shkolla që e kryejnë punën e tyre me përgjegjësi rezultatet të mos jenë ato që i dëshirojmë e të cilat i dimë të gjithë, andaj kjo është prioritet i qeverisë tonë. Unë ju lus të gjithëve që të reflektoni për të gjithë ndikimet që keni pasur në të kaluarën dhe të ndihmoni që me një kritikë konstruktive dhe një bashkëpunim të angazhohemi për të përmirësuar këto rezultate dhe të punojmë bashkë për të arritur këto që po deklaroheni se i dëshironi.”

Link:
https://www.facebook.com/vetevendosje/videos/519240985885395

Kontribo