19 12 2018

Edhe në Prizren shtohen radhët e Lëvizjes

Lëvizjes VETËVENDOSJE!, po vazhdojnë t’i forcohen radhët. Parimeve të drejta po i shtohet ditë e më shumë edhe fuqia organizative përmes anëtarsimeve të shumta. Mbrëmë, Kryetari i Lëvizjes Albin Kurti, Kryetari i Komunës së Prizrenit Mytaher Haskuka, Kryetari i Qendrës dhe i Kuvendit Komunal të Prizrenit Artan Abrashi si dhe deputetët Drita Millaku e Arbër Rexhaj mirëpriten dhjetëra anëtarë e rinj që së fundmi iu bashkuan Lëvizjes.

Angazhimi i përditshëm politik në lagje e në fshat, në Komunë e Republikë janë jo vetëm nevojë, por edhe garanci e ruajtjes së parimeve politike dhe vazhdimit të rrugës së drejtë për zhvillim. Politika e shkëputur nga qytetari është qeverisje dhe pasurim për vete, qytetaria në qeverisje është mirëqenie dhe barazi për të gjithë.

Kontribo