06 10 2021

Edhe Sojeva e Ferizajt është e gatshme për fitore

Mobilizimi i banorëve atje na e shton vullnetin dhe entuziazmin që angazhimin të mos e ndalim, e punën ta vazhdojmë deri në destinacionin përfundimtar, atë të 17 tetorit.

Në takimin e mbajtur atje, kryetari i ardhshëm i Ferizajt, Valon Ramadani, deputeti Milazim Salijaj dhe kandidatët për asamble Shaqir Zeqiri e Fatbardha Zogaj-Rekaj, i njoftuan të pranishmit për projektet që i parasheh planprogrami ynë, përmes të cilave mungesat do të plotësohen e problemet do të gjejnë zgjidhje.

#BASHKËQEVERISIM

#VALONIpërKRYETAR

Kontribo