20 11 2018

Ekspozita retrospektive e prof.Tahir Emra

Me rastin e 80 vjetorit të lindjes në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, piktori ynë i mirënjohur akademik prof.Tahir Emra organizoi ekspozitë retrospektive jubilare. Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE! Albin Kurti bashkë me deputeten Arbërie Nagavci dhe ish-drejtorin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Yll Rugova, vizituan këtë ekspozitë me rastin e hapjes së saj. Me vizatimet dhe pikturat e tij të shumta opusi i prof.Tahir Emra është një kontribut i madh estetik dhe thesar artistik i Kosovës, kënaqësi dhe edukim si për artistët e rinj ashtu edhe për qytetarët në përgjithësi. Shumë mall dhe dashuri, punë dhe teknikë ka në veprat e akademik Tahir Emres.

Kontribo