16 10 2019

Festa e fitores

Qindra aktivistë, anëtarë e simpatizantë të Lëvizjes VETËVENDOSJE! u mblodhën mbrëmë në festën e fitores. Vullneti i fuqishëm, puna e përkushtimi i jashtëzakonshëm i të rejave dhe të rinjve, grave dhe burrave sollën ndryshimin për Republikën. Pa këtë lloj aktivizmi fitorja do të ishte e pamundur. Teksa një numër i madh i qyetarëve po festonin, një numër tjetër i konsiderueshëm dhe më ndërrime po mbronin votën e qyetarëve në Qendrën e Numërimit. Deri në çertifikimin e rezultateve në të cilën kohë po thellohet edhe më shumë diferenca e Lëvizjes me subjektet e tjera ne po bëjmë përgatitjet maksimale për një qeverisje ndryshe, me mendësi të re dhe për të gjithë.

Urime!

Kontribo