27 05 2021

Fjala e Kryeministrit Kurti në lidhje me shkarkimin e bordit të AKP-së dhe ARKEP-it

Fjala e Kryeministrit Kurti në seancën e sotme në lidhje me shkarkimin e bordit të AKP-së, ARKEP-it dhe sqarimi në lidhje me çështjen e reciprocitetit me Serbinë.

“Kemi thënë se AKP duhet të shuhet dhe do të shuhet. Por që të shuhet AKP-ja është e rëndësishme që njëherë të shkarkohet bordi sepse kanë vjedhur shumë, por ne nuk do t’i lejojmë të vjedhin më. Kanë vjedhur me paga e kanë vjedhur me privatizime. Janë paguar për të vjedhur”.

“Edhe bordi i ri i ARKEP-it do ta ketë mision të ri jo shërbimin ndaj operatorëve privat të oborrit qeveritar si në të kaluarën, por interesin e Republikës për diçka që nuk është vetëm treg i yni, por njëkohësisht është edhe çështje e sigurisë nacionale”.

Link:
https://www.facebook.com/vetevendosje/videos/478021766783394

Kontribo