18 05 2021

Fjala e u.d. të Shefes së GP të LV, Mimoza Kusari-Lila

“Të gjithë ju që keni votuar ndryshimin dhe të gjithë bashkë që po e presim atë. Rritja dhe ndryshimi gjithmonë përcillen me dhimbje por nuk ka asgjë më të dhimbshme sesa qëndrimi në një situatë të pandryshuar ku nuk e kemi vendin. Nuk e kishim vendin aty ku ishim, prandaj secila storje e suksesit është e përcjellë me aktivitete të adaptimit të vazhdueshëm, rishikimit të aksioneve aktuale dhe ndryshimit të tyre. Ajo çfarë po kalojmë së bashku janë dhimbjet e ndryshimit deri te destinimi final ku e meritojmë të gjithë të jemi si shtet dhe si popull.” – nga fjala e Mimoza Kusari-Lila, u.d. e Shefes së Grupit Parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, në seancë ku u prezantua programi qeverisës (2021-2025)

Link:
https://www.facebook.com/vetevendosje/videos/477193280180072

Kontribo