28 09 2021

Fshatrat e Prishtinës do jenë më të zhvilluara me qeverisjen tonë.

Investimet në infrastrukturë, çerdhe të reja, ndriçim, rritja e subvencioneve në bujqësi dhe sigurimin e tregut për produktet bujqësore janë disa nga synimet tona.

Aktivistët tanë bashkë me deputeten Fitore Pacolli dhe kandidatët tanë për asamble, Arbnora Berisha, Feim Osmani dhe Fahri Sheqiri, bashkëbiseduan rreth këtyre zotimeve me banorët e fshatrave Besi, Prugoc dhe Bardhosh.

#bashkëqeverisim 144

Kontribo