10 04 2019

Gjakova kundër PANhajnisë

Edhe në Gjakovë folëm me bashkëqytetarët për nevojën e domosdoshme për ndryshim dhe për zgjedhje të reja. Kosova ka nevojë për zhvillim e forcim, e jo për dështimin dhe degradimin e shtetit nga qeveria PAN.

Kjo qeveri që ia besoi negociatat presidentit Thaçi me arsyetimin se do të merrej me punët e shtëpisë në fakt po merret veç me punët e familjes. Një qeveri që e shpalli vitin 2019 si vit të ekonomisë, ka punësuar vetëm militantë e familjarë të ministrave, dhe po largon nga vendi mijëra qytetarë çdo vit. Në kohën kur qytetarët shohin dhe përjetojnë varfërinë e papunësinë e edhe migrimin e mungesën e perspektivës, kjo qeveri mbyll sytë dhe nuk i pranon problemet. Madje thonë se po të mundeshin do anëtarësonin çdo militantë e familjar të tyre.

Për të kundërshtuar dhe mobilizuar kundër korrupsionit e hajnisë, sot, mbajtëm tubim me qytetarët e Gjakovës prania e të cilëve na dha vullnet dhe besim se populli i Kosovës do t’i ndëshkojnë PANkapësit e shtetit. Ndërkohë, kundër PANhajnisë e për zgjedhje të reja do të shihemi nesër në Prishtinë me ç’rast do të mblidhemi te Salla e Kuqe prej orës 18:00.

Kontribo