20 04 2019

Gjilani kundër PANhajnisë

Shqetësimi i qytetarëve të Kosovës vazhdon të jetë korrupsioni enorm. PANqeveria po vazhdon me rritjen e korrupsionit në dy drejtime, përmes punësimeve partiake e të familjarëve dhe përmes logjikës së shtrimit të asfaltit.

Kjo qeveri dëshiron ta mbajë klientelën në Kosovë e qytetarin e zakonshëm ta largojë nga ajo. PANqeveria dëshiron ta vendosë popullin para zgjedhjes: ose PAN-in ose largimin nga vendi.

Por Lëvizja VETËVENDOSJE! së bashku me popullin jo vetëm që do të hedhin poshtë koordinatat që sjellin këto dy alternativa, por do të rrëzojnë edhe vet shkaktarët e këtij shantazhi. PANhajnia nuk mund të bllokojë e falimentojë Republikën, qytetarët janë mobilizuar dhe PANhajnia duhet ndëshkuar.

Së bashku do të largojmë PANhajninë, do ta zhdukim korrupsionin dhe institucionin publik do ta kthejmë në shërbim të qytetarëve.

Kontribo