05 10 2021

Gratë në përkrahje të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Në takimin e mbajtur me gratë nga komuna jonë, shpalosëm pikat tona programore që kanë të bëjnë pikërisht me gratë, pika që vijnë pas ankesave dhe shqetësimeve të tyre, e ne jemi zotuar për zgjidhjen e atyre problemeve.

Kandidati për kryetar Alban Hyseni, bashkë me kandidatet për asamble Anila Tusha Kastrati e Mimoza Kadriu, u zotuan se me Lëvizjen VETËVENDOSJE! në krye të komunës, vajzat e gratë do kenë mbështetjen e nevojshme si në ekonomi, ashtu edhe në sferat tjera. Secila nënë, për çdo lindje do rimburësohet me 100€ si ndihmesë financiare. Sepse, bashkë qeverisim, për më shumë e më mirë!

Kontribo