28 09 2021

Gratë paraprijëse të ndryshimit të 17 tetorit!

Në takimin e mbajtur me gratë, pamë një frymë të fitores së re për Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Duke u nisuar nga fakti që më 14 shkurt, 65% e votuesve të referendumit kanë qenë gra, na bën edhe me entuziast për ndryshimin që na pret në komunë.

Kandidati për kryetar, Alban Hyseni, bashkë me kandidaten për asamble Ardhmërie Jakupi, si dhe deputeten Arijeta Rexhepi, u zotuan për krijimin e kushteve më të përshtatshme për gratë. Lista jonë e fitores ka 42% gra e vajza të reja, të cilat janë plot vullnet, të ndershme e të gatshme për ndryshimin e madh në komunën tonë. Sepse me Lëvizjen VETËVENDOSJE!, nuk do ketë pabarazi e diskriminim për gratë.

Numri 144 është numri i fitores pa balotazh më 17 tetor!

Kontribo