02 09 2022

Hapet fushata e zgjedhjeve të brendshme për Kryetar/e të Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe organizatat e ndërvarura GVV dhe RVV

Lëvizja VETËVENDOSJE! po futet në fazën e fundit në kuadër të zgjedhjeve të brendshme. Afati për kandidim për nivelin e dytë dhe tretë organizativ është mbyllur me 23 gusht, ndërkohë sipas kalendarit zgjedhor fushata për nivelin e tretë organizativ është hapur dje, më 1 shtator 2022.

Në nivelin e tretë organizativ zgjedhjet përfshijnë zgjedhjet për:

– Kryetar/e të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

– Kryetare të GVV.

– Kryetar/e të RVV.

Fushata e brendshme zgjedhore për nivelin e tretë përfundon me 23 shtator 2022.

Në anën tjetër, ditët në vijim Komisioni Zgjedhor i Përgjithshëm (KZP) do të njoftojë edhe me afatet për fushatën e brendshme zgjedhore për nivelin e dytë organizativ që përfshin qendrat e LV-së.

Lëvizja VETËVENDOSJE! i uron sukses të gjithë kandidatëve!

 

Kontribo