19 05 2020

Hapja e Parkut të Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren.

Kryeministri Kurti, së bashku me Kryetarin e Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka dhe ambasadorin gjerman, Christian Heldt, sot bënë hapjen e Parkut të Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren.

Nga sot, të gjitha bizneset mund të aplikojnë për hapësirën 40 hektarëshe që ka infrastrukturë të gatshme, nëpërmjet faqes itp-prizren.com/ . Ky park do të jetë në shërbim të zhvillimit ekonomik dhe zgjerimit të perspektivës për të rinjtë ndërmarrës.

Në këtë hapësirë do të vendoset edhe Qendra e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit, si dhe Muzeu Oldtimer dhe Muzeu i Artit Modern, që do të hapen nga Komuna e Prizrenit.

Kontribo