11 11 2021

Harilaqi ka vendosur për Enver Bajçincën

Kandidati i Lëvizjes VETËVENDOSJE! për Kryetar Komune, Prof.Enver Bajçinca, bashkë me Ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, si dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, u takuan me banorët e fshatit Harilaq. Në këtë takim u prezantua plani për Fushë Kosovën, dhe në veçanëti për këtë fshat.

#bashkëpërfushëkosovën

#enverbajçinca144

Kontribo