10 10 2021

Hogoshti i Dardanës me Lëvizjen!

Sot, në fshatin Hogosht, bashkë me Kryetarin e Kuvendit të Republikës, Glauk Konjufca, deputeten e Republikës, Arta Bajralija, Kryetarin e Qendrës së Lëvizjes në Dardanë, Bajram Mavriqi dhe dy kandidatët për Asamble, Ardianë Ahmeti e Augent Latifaj, bashkëbiseduam me banorë të fshatit.

Në Hogosht, Lëvizja çdoherë ka marrë mbështetje të madhe. Edhe sot, banorët dëshmuan me mobilizim se me 17 tetor ata do të jenë pjesë e ndryshimit që po vjen.

#BashkëQeverisim

Kontribo