11 06 2022

Homazhe në nder të dëshmorëve të Prishtinës

Sot, në Ditën e Çlirimit të Prishtinës, Kryeministri Albin Kurti, bashkë me koordinatorin e Qendrës së Lëvizjes në Prishtinë, Arben Vitia, ministrat, deputetët dhe aktivistët e Lëvizjes, bënë homazhe te varrezat e dëshmorëve në kujtim dhe nderim të ushtarëve të UÇK-së nga kryeqyteti që ranë në luftën për liri e bashkim. Është lufta çlirimtare dhe sakrifica e djemve dhe vajzave tona që na ka sjellë lirinë dhe mundësit tona për t’u zhvilluar si shtet dhe shoqëri. Lavdi jetës dhe veprës së dëshmorëve!

Kontribo