10 06 2022

Homazhe para përmendores së udhëheqësve të Lidhjes së Prizrenit

Fillon Java e Lëvizjes me lule të freskëta dhe homazhe para përmendores së udhëheqësve të Lidhjes së Prizrenit

Nënkryetarja e Lëvizjes, deputetja, Fatmire Mulhaxha Kollçaku, bashkë me Kryetarin e Podujevës, Shpejtim Bulliqin, koordinatorin e Lëvizjes në Prizren, deputetin, Artan Abrashin, dhe deputetë e aktivistë të tjerë të Lëvizjes, me rastin e përvjetorit të 144 të Lidhjes së Prizrenit, që njëherit përbën edhe aktivitetin e hapjes së Javës së Lëvizjes, vendosën lule të freskëta dhe bënë homazhe te përmendorja e udhëheqësve të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, Ymer Prizreni, Sulejman Vokshi, dhe Avdyl Frashëri.

Lidhja Shqiptare e Prizrenit nën udhëheqjen e Ymer Prizrenit, Sulejman Vokshit dhe Abdyl Frashërit ka ndërtuar kalimin tonë te vetëdija e lartë kombëtare prej ndjenjës së fuqishme kombëtare që kishim, dhe te programi politik prej ideve përbashkuese e çliruese që kishim, duke vënë kështu themelin historik të asaj që jemi dhe kulmin politik të asaj që bëhemi. Nderime të larta për secilin/en që me ndjenjë të fuqishme dhe vetëdije të lartë u angazhua dhe punoi për të na bashkuar e shtyrë përpara.

Kontribo