29 11 2019

Homazhe për Monin dhe Arbenin, Arbënorin dhe Astritin.

Arbenin, Monin, Astritin e Arbënorin i kemi patur shokë dhe aktivistë të zemrës, por me humbjen e tyre ata janë bërë pjesë edhe më e madhe e jona. Për ta jeta e humbet kuptimin pa drejtësi e barazi. E kemi detyrë e dëshirë të vazhdojmë të mendojmë e veprojmë njëjtë derisa sa drejtësia dhe barazia të jenë pjesë e jetës për shqiptarët, kështu vazhdojmë t’i mbajmë në mesin tonë e të mbahemi në ta.

Kontribo