13 01 2020

Homazhe për Rexhep Malën e Nuhi Berishën

Një delegacion i Lëvizjes VETËVENDOSJE! i prirë nga Kryetari Kurti bën homazhe te varrezat e dëshmorëve në Gjilan me rastin e përvjetorit të vrasjes së dy dëshmorëve të kombit, Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha si dhe vizituan kazermën e FSK-së që mban emrin e këtyre dy heronjve.

Po ashtu, Kyetari Kurti së bashku me deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe zyrtarë e aktivistë të Qendrës sonë në Gjilan bën vizitë edhe te familjet Mala e Berisha.

Lavdi jetës dhe veprës së dëshmorëve të kombit

Kontribo